......OnePlusYou Quizzes and Widgets OnePlusYou Quizzes and Widgets

A cup of coffee and a fake smile to go, please.


S: Dormi?
H: Nu inca. Da' tu n-ai somn, ma?
S: Nu... Sunt lunatica, emo si deprimata. Ma invart printre bloguri, teste si plug-in-uri pentru Firefox. Si am chef sa ma plimb cu tine prin parc. Si sa te tin strans de mana. Si sa fie cald, si sa facem dragoste in curtea din spate a casei noastre de la mare, pe o patura spalata cu Cocolino. Vezi, ti-am zis ca sunt lunatica.

"It's so cold around me
I hurry to the next stop
I'm waiting, for something
For someone, to steer me back to my life
Steer me back to my life

My world is turning too fast
And I can't get off this spin
I'm moving somewhere I don't want
But all I do is fake a smile

When will I break
When does the ice break
When will I dare to press rewind and start all over"

---

Ma dezgusta lumea plastica si falsa in care traim. Si asta e tot ce am sa spun. Refuz sa ma obosesc sa detaliez.

---

Uneori lucrurile care sunt intr-un fel ar trebui sa fie altfel, si totusi la fel in acelasi timp. Si desi nimic nu are sens, si lucruile care ar trebui sa existe intr-o poveste sunt aruncate in alta, mereu o sa existe vreo carte in care sa ne gasim replici pentru dialogurile destepte, sau - daca nu, macar una prafuita prin care sa ne notam lucrurile care nu au mai avut loc in cartile carora le apartineau de fapt.
Si asa ma trezesc in fiecare dimineata multumindu-le lui Dumnezeu si celor de la Microsoft si Adobe si Apple (si probabil ca ar mai fi cativa) pentru minunile create de fiecare in parte, pentru zambetele de plastic, editoarele de text, mintile crete, sufletele pierdute, iPhone-uri, creativitate, naivitate, lacrimi, minciuni, putere, stapanire de sine si internet - in no particular order.
Si adorm purtand un zambet modelat suav in Corel, fredonand o melodie pe care o ascult la radioul vechi din bucatarie al bunicului. Si uneori visez la acele perioade din zi si/sau din noapte care imi arata ca fiecare sacrificiu in parte merita.

Somn usor.

0 comments:

Post a Comment

ZeList